"Fb is for tha no0bs" - Juan-Pedro

Det var min andra personlighet som ja det, men jag kan hålla med. Nu för tiden finns inget roligt på facebook, bara folk som gillar töntiga bilder som några konstiga typer lägger ut. "How many likes for this cute cupple?"; "Like if you like your mother <3"; "Like for heaven, ignore for hell"... osv. Jag tykcer AC/DC är bättre än Led Zeppelin, så är redan "on the highway to hell".
Så varför ratar jag inte bara Facebook för gott? Vet inte, men det finns inget intressant att se där längre. Ikäll ska jag o Hammy ha det kul iaf, med energidricak så att hon verkligen blir som en ekorre. Haha, så nice <333
 
 
 
Btw, read my stories ---> True story 

Le little sister has lived for five years and six hours

MIn syster blir så fem år idag, och det är inget litet tal. Under hennes kommande år hade jag tänkt lära henne läsa och använda sin fantasi. För att kunna läsa behöver hon fantasi. Själv ska jag nu blicka framåt mot sena kvälla med kompisar, många härliga böcker och melonsallad när jag fyller år. Lite mer än en vecka dit nu. 
 
 
 
 

Argh! Bara läst tre böcker de senaste sju dagarna... Jag börjar komma ur form.

Jag söker mig till ensmaheten och jag läser. Det är det enda jag behöver just nu. Böcker, en jävla massa böcker. 
Har varit borta nära norskagränsen på en liten camping hela helgen med väldigt trevligt folk. Umgicks med pappas frus släkt för att fira att hennes mamma fyllt 70, och det var ingen liten släkt. Nio av dem hade jag träffat tidigare, andra var het nya för mig. Inte ens pappa ade träffat dom, elr mina bröder som är deras sysslingar, kusiner osv har träffat mer än en handfull. De vuxna (allt från tjugo till 80) dracks självklart, så stämningen var livad. Inatt satt jag och min kära storebror uppe med tvillingarna och deras ena kusin till fyra, sen frös jag om föttern aoch gick och la mej för att sova nåra timmar. Var väldigt roligt och trevligt, och nu ska jag viga resten av dagen åt Sherlock Holmes och min häst.
 
Lekte hippie i mataffären eftersom pappa glömde att ta med mina skor... Så gick barfota bland alla norrmän
 
Le big godisaffär, de som stod före oss i kön köpte godis för 650nok... Men egentligen är det billigare på ica
 
Som vntat innebar en släktfest lite aktiviteter... Däribland att mumifiera min lillebror
 
 

RSS 2.0