En ganska härlig sista dag på veckan

För imorgon är vi lediga, för treorna tar studenten. Idag flyttade vi hästen till det nya stallet, samma stall som jag hade henne i direkt jag fått henne. Ett fint stall, ett mysigt stall fullt av gamla minnen. Jag kommer må bra där. Och det känns bra. När solen tittade fram på kvällen blev det riktigt fint, nästan sommar.

Min lilla Syster

Min lillasyster kan vara riktigt grinig ibland, men hon har sina stunder när hon är världens goaste lilla madam. Föredrar att kolla på bilar istället för barbie, men växer dock upp i ett samhälle där tjejer betracktas som lägre stående. Jävla samhälle.

Ragequit

Idag var en fin dag. Jag sprang för första gången på säkert två månader och det gick bra, inget ont i benen efter den dumma benhinneinflammationen. Och så var hästen jättepigg och besatt av gräset. Imorgon är det onsdag och jag vet inte vad jag ska göra då. Leva, antar jag.

Får la bli ett sent inlägg trots allt

Har pluggat kemi idag. Efter två timmar tappade jag koncentrationen. Då blev det middag, prat med mamma och LoL istället. En timme senare satte jag mig en halvtimme till. Kanske fyrtio min till och med och målaade på "fusklappen" med fina färger. Hoppas det går bra. Sen tröttnade jag igen och kollade nyheterna innan det blev lite mer LoL. Ett bra game. Men nu ska jag sova.

OMG! KISS i Oslo 30/6 <3

Igår var la en mysig dag, och idag har varit helt okej. Tills interenet började lagga och jag inte kunde spela LoL. Men åkte vattenskidor för första gången iår. Det var kul. Jag är pro med vattenskidor.
Igår såg vi ESC flera stycken från klassen. vad glada vi blev när Sverige vann. Och har fått vete att KISS ska spela i Oslo i sommar. Så nu har jag bestämt mig för att åka dit. Ska bara hitta någon som vill följa med mig.
Syren och pålle, bland mina favoriter på den tidiga sommaren.

F1 med musik och nu har jag typ skrivit hundra ord... Fan vad segt det går

Jupp, bara hundra ord på en dryg halvtimme. Men har en tille kvar att skriva innan jag ska iväg ---> READ IT OVER HERE. Men jag är påväg någonstans i den mesiga lilla kärlekshistorian. Jag vet itne om jag vill bli författare längre. Jag är mer intresserad av att fantisera och bränna saker. Fina färger. Så jag vill bli kemist och få nobelpris. Eller bli "The Napolen of Crime", och om jag blir det kan bara Sherlock Holmes stoppa mig. Och inget hade gjort mig lyckligare

Kid Rock - All summer long

Ikväll blir det Eurovision med klassen. Kommer bli kul och innan det ska vi ha vattenkrig. Haha, lika bra att njuta av livet och aldrig växa upp. Jag brukar inte gillar M-fest och sån shit, men iår kan det nog vara riktigt underhållande. Mycket pga den go klassen jag hamnat i. Men först lite andra viktiga saker att fixa, däribland duscha och baka en kaka.
-

Några frågor

Blev utmanad av Sandra att svara på hennes frågor. Så här kommer svaren.
Om du inte kunde misslyckas vad skulle du göra då? Jag skulle åka med mina kära rullskridskor till skolan och starta något stort forskningsprojekt. Eller ge mig in i mitt drömyrke som "The Napoleon of Crime".

Om du skulle starta en helt ny blogg med en enda inriktning, vad skulle det vara? En blogg med instruktioner till perfekta brott? Nej, vet inte. Är nöjd med den jag har.
Jordgubbar eller hallon? Hallon
Vad läser du just nu? "Da Vinci Koden", "Sagan om de två tornen", "Eddies oäkting", "Och en grej till..."
Hur känner du dig nu? Glad, och lite hungrig
Vad var det roligaste du gjorde igår? Hela dan var ganska kul, då kan inte välja något specifikt från den varma torsdagen.
Vad bakade du senast? Mangopaj med Maia och Marcus tror jag det var...
Vad har du till vänster om dig? En hög med böcker
Vilken film kan du se om och om igen utan att tröttna? Härsskarrignen-triologin (räknas som en film)
Vad är ditt favoritcitat just nu? "Smile and wave boys, just smile and wave" -Skepparn, Madagaskar
När du gjort något bra, vad unnar du dig? Hmm... Unnar mig? Godis :3 Fast äter det alltid ändå. Lika bra att njuta av livet hela tiden och inte bara när man varit duktig

Torsdagen i bilder

Morgon och en ny dag med nya äventyr och allt det där
Hittade en larv vid bussen påväg hem

Lite bad med några goa grabbar från klassen (och horseface på det)
På tal om horseface, hasten fick äta gräs medan jag skrev kemiraport om kemiska bindningar.
Maiheim åker skateboard och jag åker rullskridskor. Båda är vi lite noobs men man kan inget på första försöket. Och om man nu kan något direkt, då vinner man ju aldrig något. Och det måste ändå vara det bästa: framstegen.
Jag ramlar, och gissa på vilket ben och var... Spenderade en plågsam helvtimme i duschen sedan med att rengöra såren... Fan vad det sved. Mamma fick ge mig två kakor för att jag skulle hålla käft. LOL
Men trädet hade fina blommor. Nu känns det som sommar.

Fuck yeah! :D

har fått min finfina födelsedagspresent nu, en och en halv månad för tidigt, men vem bryr sej? Dom är grymt snygga och det kommer bli väldigt kul att lära sig åka. Har redan lärt mig svänga, hålla balansen relativt bra och åka framåt. Har även lärt mig att vår uppfart inte är lämplig att ta sig nedför för en nybörjare.

Fucking tisdag, I hatar dej

Argh... Vet att jag inte ska klaga på värmen, och vet att jag borde plugga och åka till stallet. Men står inte ut! Det är för kallt i sjön för att bada, och för varmt i luften för att kunan göra ngt annat... Ska flytta till pingvinerna på sydpolen och bygga mitt kungarike där när jag blir vuxen. Ska spränga saker ute på den svala, behagliga istäckta marken. Det måste vara fel på mig som lider så av värme och tisdagar.

I wanna play a game

Very true story. Jag vill spela LoL och jag vill spela det nu, inomhus och långt borta från den varma solen och bara ta det lugnt ett tag. Vandrat med klassen, badat solo (inför hela klassen dock, eftersom jag var den enda med badkläder) och varit ute i värmen de senaste fem och en halv timmarna. Typ.
Men 17.30 drar vi in till stan för att se derbyt. Hoppas Gais har ryckt upp sig i sina skärp och lärt sig spela fotboll, annars kommer jag bli mobbad av min kära vän resten av teminen.
So long, and thanks for all the fish.

Och nej, jag tycker inte så illa om värmen som det kan låta. Men är extremt känslig för värme, får lätt ont i huvudet (om jag inte knarkar vatten) och avskyr att bli varm och svettig. Men så länga man kan bada är jag glad! Och snart kan man åka vattenskidor också... Blir invigning för året nu i veckan.



Sommar sol och häftig pool

Eller inte. Blev lite bad idag, och en promenad på 8km med Maia som för oss tog tre timmar. Vi är så snabba. Men pratade en massa, gick utan tröja i biki för att få färg och tillslut slutade jag klaga på värmen. Jag är en vintermännisk; trivs som bäst när det är kallt och snöigt och mörkt ute. Men sommarn är så go, för då kan man åka vattensidor. Soon...

Änglar, demoner, asagudar och mörka skuggor... Och 2/3 Stellan Skarsgård

Filmhelgen invigdes med "Änglar och Demoner", så nu har jag blivit lurad att läsa böckerna. Det var en bra film iaf, väldigt intressant, men det var uppenbart vad som hände ganska ofta. Mycket bättre än "DaVinci Koden" iaf, för "Änglar och Demoner" var en bra film.
I förrgår gick jag på bio med Sandra och såg Tim Burtons nya film "Dark Shadows". Väldigt bra, väldigt bra; muy bien. Gillade den verkligen och det var skönt att se en riktig vampyrfilm för en gångs skull, även om denne innehöll en hel del humor och alltförlite blod. Men defenitivt se värd, speciellt om man älskar Tim Burtons verk (som kroona på verket är ju både Johnny Depp och Helena Bonham Carter med).
Dagen därpå (igår) blev det "Thor" med en kompis. Också en bra film. Han hade fint blont hår och ett jättegulligt leende. Och så var det väldigt synd om Loke. En bra film det med.
-

Böcker är bron till en annan värld

Inget i mitt liv hade varit sig likt om det inte var för böcker. Och nu äntligen har jag börjat läsa igen. Ikväll blir det "Da Vinci Koden" av Dan Brown, och får se om jag kan lägga den ifrån mig eller om jag säljer min själ till de svartvita sidorna. Böcker är heligt för mig, och de är det enda som får mig att uthärda mitt annars fantasilösa liv i en tråkig väld och en dötrist tidsålder. När jag dör vill jag komma till Midgård och få leva på riktigt.

GTFO my lane

Jag bloggar bara mindre och mindre... Det är behovet av bilder som får mig att tröttna. Tror jag... Eller så är det bara viljan att spela data.

Var på Gais i torsdags och de spelade åt helvete dåligt. Nu får de bli bättre, för på måndag är det derby. Och om de spelar dåligt mot IFK kommer jag få höra det resten av säsongen av min kära vän, och starkt trogna anti-gais-ifkare.
Var på bio med Sandra och såg "Dark Shadows" igår. Så underbart bra! En riktigt Tim Burton film och ja... Ska skriva mer om den senare idag.

Du gamla du fria, du härliga Gais

Imorrn ska jag på bio med Sandra. Vi ska se "Dark Shadows". Samma dag fyller en kompis år. Hon blir sjutton. Hoppas filmen jag och Sandra ska se är bra, och hopaps filmen Maiheim ska se är bra. Idag blir det GAIS ftw, och nu borde de börja spela bra igen. Men är man gaisare så är man.

En manisk tanke om att vi spelar för mkt data

Gör att man (jag) nu inte kan spela data med Johan som jag planerat. Jag kan helt enkelt inte göra någonting, eftersom det enda jag vill göra nu när regnet öser ner är att spela LOL. Får helt enkelt hoppas att vi får tillbaka det jävla internetet till ikväll. Dumma pappa som tycker att vi spelar för mkt...

Jag väljer kläder efter skor och skor efter jacka, men ibland väljer jag jacka efter kläder och kläder efter skor

Jag älskar mina skor och mina jackor. Fast vill ha mer converse. Har bara tre stycken och ett par håller på att gå sönder. Och så har jag mina svarta icke-conversse som e rätt nice... Jag har rätt fian jackor också.. Jenasjackor från 80-talet, läderjackor (en brun från 80-talet och en svart från 50-talet), nåra fina tygjackor från 80-talet och diverse andra jackor från bla USA. Men jag har fått det mesta. Har egentligen bara köpt mina bandtröjortr, allt annat är begangnat. Kläder e kul, men skor och jackor är ännu roligare :3

Solen skiner och jag fryser

En gång i tiden var allt bra. Den tiden ska man komma ihåg. Sen går solen plötsligt i moln och det är bara till att hoppas att de snart kommer blåsa bort. Och om de inte gör det, är det till att bita ihop och önska att solen tittar fram igen, någon gång i framtiden. Just nu kan jag bara inte se så långt.

Vi hade iaf tur med vädret... Nu ska jag gråta och ta livet av mig.








AC/DC är kungar, jag är en nerd och allt på min mobil är på spanska

...och nu ska jag träffa Maia och Roberts. Igår skulle jag var med Johanna, men eftersom hon blev sjuk spelade jag LoL med Emil och hans kompis Joel istället. Tidigare var Johan med. Vissa tar så sjukt fina bilder med sina kameror, jag gör så gott jag kan med min mobil. Dessutom är Experia x10 mini den sämta mobilen ever. Så nu har min gått och blivit spanjor.
Seems legit, I know.

Inte nöjd... än

Kmr inte vara nöjd med mitt resultat med Katarina innan jag fått iaf över 30 kills på max fem deaths. Dagens resultat är dock acceptabelt. (Ja, jag är Spin2win1337, mina kära vänner är ew95 respk. Ladiesman101 och vi körde riktigt feint idag :3 ♥) Men junor har då fått 43/3/10 elr ngt sånt, ink. en pentakill. det ska inte ens vara möjligt ;) Så mitt mål är att slå det. Jag har bara lite kvar...



My dear Watsson, what have you done?

Inget med inlägget att göra. Vetinte vad jag ska skriva. Så lägger ut en låt. En rolig och bra låt. Dom är rätt söta när dom sjunger och hoppar runt. Och låten är mysigt glad.
-

Sí, sí muy bien

Svara på brev och läsa jobbiga texter. Det var första delen av de spanska nationella. Hoppas det gick bra för har jobbat så dåligt hela året att jag skulel behöva bra resultat nu för att bevisa för min lärare att jag kan spanska. Ska snart till optikern och Marcus ska joina för han vill äta godis och drick deras kaffe. Var med Maia i stan igår och spelade lite för mycket LoL istället för att plugga. MEn läste ut Onskan på kvällen. Och köpte lite fina saker i stan. Speciellt min tröja.

Universum i en låda

Det är så otroligt stort och mäktigt att prata om universum. Det bästa med fysiken; dessa stora, facinerande frågor utan exakta svar. Det är väldigt imponerane hur så myckt har kunnat listas ut enbart genom matematik; naturvetenskapen är verkligen fantastisk.
Nu är jag totalt uppivarv och mindfuckad, men det är så otroligt intressant att jag bara vill höra mer!

The power off Photoshop

En kompis har photoshop och hon har på väldigt kort tid blivit väldigt duktig med det. Jag har aldrig lärt mig använda det och är för snål för att skaffa det. Men man kan göra roliga saker med bilderna. Iaf kan hon det, och det är alltid upplyftande att göra konst.

Lite bilder från i fredags

Vi hade det väldigt mysigt med det gamla, go gänget. Massa godis och glass... Mums! Detta var dock långt ifrån alal bidler, men Marcus tog typ 100 bilder från Maias bilderbok med hästar.

RetArd3D dommare [punkt] se

Först får Mjällby en straff, sen blir en GAIS spelare utvisad, fem GAIS-spelare får gula kort och Mjällby får in ett mål till. Dommarn ser inte när de fäller, greppar tröja, nuddar hand eller går offside. I 87:e minuten får GAIS in sitt försa mål och reducerar till 1-2. Läktarna jubler och ett litet hopp blommar upp. I 94:e minuten reduceras slutresultatet till 2-2 och jublet på gamla Ullervi är bara större när GAIS vinner över IFK.

Varför lär sig inte det goa GAIS att spela heal matchen som de gör den sista kvarten? Och varför höll dommarjäveln på Mjällby?

Let's bring home that 3 points now, alright?

Har gett mig själv ett löfte för veckan: inget LoL så länge ingen kompis frågar mig om vi ska spela. Och då ska jag bara göra det för den sociala aspektens skull. Inte för mitt sjuka spelberoende. För jag är verkligen spelberoende, finns inget annat att säga. Kul är det iaf.
Skola och läxor och jag vill verkligen få bra betyg nu på  slutet. Så en vecka utan onyttigheter eller LoL är bara bra för mig. Jaja, nu är det ber kemi som står på schemat. Snart är det gymp amen jag vill hellre hem och äta klementin. Och kolla GAIS.

The 5th of may, I can feel how the timeline is coming closer... Lost my best friend today, I'm one of the last persons left now

Fyfan för att Facebook är helt dumma i huvudet. Vem vill ha tidslinjen? Det fulast och jobbigaste någon kommit på. Men jag kan bara skratta högt över att vara den sista att klamra mig fast vid den enkla, braiga facebook-profilen utan den fula och jobbiga skitsak som kommer.
Maia föll idag, så jag får se hur länge jag håller ut....

Kom äntligen på vad låter i Ice Age heter; Send me on my way ♥ Så bra!



Tomt inlägg de senaste timmarna

Efter en mysig kväll igår ska jag chilla lite hemma framför LoL. Känner att en förkylning är påväg, så lika bra att ta det lugnt så jag orkar fira Maia ikväll. Men vill ut och cykla elr träna på något sätt... men den lurande förkylningen får mig att sitt akvar framför datan inne ist. Blir kanske lite skrivning efter ännu ett game so jag hoppas går bättre än de tidigare. vet inte, men det är inte min dag idag helt enkelt.


Sola och bada, Piña colada, på sommarn är livet som bäst. Alla blir glada av Piña colada, man röjer och hångler på fest

Vad mycket jag lyssnade på Markooli när jag var liten. Väldigt mycekt. Kunde nästan alla låtar utantill. Kommer fortfarande ihåg dem. Fast då förstod jag inte hälften av vad han faktiskt sjöng om. Texterna är inte så barnvänliga som man först tror.
De senaste tre dagarna har iaf haft sommarvärme och varit jättesköna. Kändes verkligen som sommar. Och ikväll blir det grillningi Slottskogen.

Vissa kan faktiskt videoblogga med stil

Mina älskade vänner har bloggat lite idag, och tyvärr var jag så tråkig att jag tog bort deras recept på "Skivad kuk". Men nu har jag bytt alla mina lösenord så insidenten ska förhoppningsvis inte upprepas ;) VARNING! Följ inga länker i de tidigare två inläggen... om ni inte vill veta vad Marcus brukar titta på ♥




Han är grymt go och rolig. Bara älskar Williams videoblogg.

Världens bästa hemsida! :D

Älskar denna sidan! Jag lovar, nästan alla skor jag köper kommer komma härifrån i fortsättningen!
www.bluebellshoes.com
/Jullebooii! <3

ARGGG!!

Ibland blir man så jävl arg, skolan, vänner som sviker och den jävla värmen. Men vad som är värst en sommar som denna är de varma hundbajspåsarna som ligger och jäser i solen. Jag blir så jävla arg.

Maia är bäst förresten. Bara så ni vet. Mycke bättre än varma hundbajspåsar iallafall.
/Julleboiii <3

Missade rubriken så andra gången gilt

Ett underbart ridpass, lite solbad, en dusch och en hungrig mage senare kommer detta blogginlägg. Iddag har vi verkligen underbart väder och jag är rädd att jag lyckats få lite av den fruktade ridbrännan... Men det är bättre att vara lite brun än inget alls. Ridningen gick grymt bra och nu har jag hoppat i min nya, fina, rosa supersöta tröja och tog lite egopics i webcamen.
Nu blir det lite Vindictus innan middagen och därefter LoL innan jag drar till en kompis.

Andra sidan stan

Som sagt spenderades dagen igår i Gbg och Maia fick en trevlig avslutning på sit sextone år. Lärde mig hitta lite i stan, utanför shoppingkvarteren då vill säga och lyckades åka rätt med spårvagnen. Har lite fobi för att åka spårvagna sedan jag åkte vilse i Frihamnen.

Och glasögonen är äkta. INga jävla hipserglasögon utan jag råkar faktiskt se ganska dåligt...

Interesting, my dear Watson

Dagen spenderades i Göteborg med Maiheim :3 (Grattis btw)
Dagen bjöd på långa promenader, tittande i affärer och supergod glass.
Kvällen bjöd på intressanta möten, väldigt många skratt och nytt, förstärkt självförtroende. Fan vad vi är grymma!

RSS 2.0