"A wizard is never late, nor is he early; he arrives precisely when he means to"

Imorgon är det matte nationella prov. Jippie! Mycket trevligt, eller inte. Men, men, sånt är livet; - "and there is nothing you can do about it". 

Peragrin Took: "I didn't think it would end this way."
Gandalf the white: "End? No the journey doesn't end here. Death is just another path; one that we all must take."
 


Mammas internet snabbast i världen och hurdan är ett pronomen

Bara 40 min kvar av skoldagen, sedan blir det stallet innan jag kommer hem. Det regnar och är grått, svenska grammatik är inte det roligaste i skolan efterssom jag inte bryr mig ett dugg om det. Jag vill ha snö och reda ut förvirrade tankar, klara matteprovet på torsdag, få ro att plugga, äta nachos och träffa vissa människor.
Tisdag.

 
Bilder från förra året
 

The fruit of knowledge

Spelar, läser och spelar lite till. Har tråkigt och är trött men ledigheten av helgen är allti välkommen även om youtube har damp, internet suger, jag är på allämt dåligt humör och har lite för mycket läxor att göra som jag bara inte tar tag i. Äpplen är tack och lov gott och boken jag läser nu är väldigt intressant. Jag gillar drakar.
 
 
 

Lördag slödag

Lördagar är den dag som finns på veckan enbart för att chilla, känns så iaf. Spelade bort morgonen och nu ska jag spendera resten av lördagen med att plugga. (Jippie!) Sen ska jag träffa Sandra ikväll, mysigt, myschigt. Men nu Det är riktigt underhållade att spela på sitt "smurf-acc" mot n00bs, bara därför att de är så random. Lite svårt faktiskt, för team-play finns u inte och inga vettiga setups heller. Men, men. Ha en bra dag everyone!
 
 

The life of a naturare

 
Kemi och fysik och biologi. Faktiskt de ämnen i skolan som är roligast, även om de är totalt obegripliga ibland. Idag fick vi se när bäste kemiläraren ewa löste salter i vatten. Fina färger tack vare BTB. Mohaha, kemi <3

Fin fina människor

Jag läser inte så mycket bloggar av för mig främmande människor (dumt nog, för det finns så många bra), men har inte hittat någon jag fastnat för. Däremot har jag några älsklings-bloggar:
Swedishjapanese - skriven av Annelie i min klass som bloggar supernice och roligt och intressant
Lingers - Sandras blogg som är både fin, rolig och mysig (både hon och bloggen)
Smackfoo - bloggen som tillhör Maia men hon uppdaterar alltför sällan...
 
Det var dom bloggarna det. Sedan läser jag mest böcker. Gärna på engelska om det är på engelska dom skrevs på från början. Jag gillar inte att läsa översatta böcker, det tar bort så mycket känsla. 
 
 
Ermahgerd, vad söta bilder från i somras... 
 

Dumma bilder

Anledningen till varför jag inte bloggar är simpel: Bilder. Jag orkar inte ta en massa foton hela tiden och sedan ladda in dem i datorn. Hm, och en blogg utan bilder blir inte kul att läsa. Får la lägga upp en musikvideo eller något, något att titta på som fyller upp. Idag bakade jag paj och chillade hemma. Och nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag inte har någon att spela med. 
 
Me gusta... 
 

Read or game....

Sitter och lyssnar med mutad mic på hur de andra spelar. Funderar på om jag ska joina dem i nästa game eller om jag borde göra något med mitt liv istället. Just nu lutar det mot att vara med. Så det ska jag vara. De kommer bara spela i ca. 20 min till, och tills dess kan jag göra ngt annat. Typ läsa. Och jag vill ha godis!!!
 

Jag är lätt övertänd på o'boy

Sedan jag upptäckt hur god vår vattenlösliga o'boy är har det förstärk mitt beroende av den alldeles för onyttiga - men dock så goda - drycken. Helgen firas därför in med en kopp vatten-o'boy, snö och en kladdkaka till mig och mina kära bröder när nu dom behagar att komma hem. 
 


Soon this week will be over, and I will have another horsie to ride

Dagaran blir allt ljusare och idag kunde jag rida ute för första gången sedan i höstas. Det var härligt, även om andra hästen fick för sig att det var mkt läskigt, reste sig och rusade iväg. Trevligt, trevligt. Men det är så härligt att rida i alla fall. Väntar på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig med Engelskan, därefter blir det lite mer plugg innan jag ska måla. 
 

den jobbigaste rörelsen i livet är alla de som kräver att man reser sig från datastolen...

Time to be active at le blog again? Dunno.. Denna vecka har jag dock lovat att inte spela LoL utan ägna mig åt läxor och andra kreativa saker. Haha... Ska plugga, bara inte nu. Vi slutade efter fyra idag med två tuffa pass på eftermiddan (dock gick det otroligt bra, och det är alltid lite underhållande att blanda färger på kemin) <3
 
Här kommer lite av vintern, i bilder:
 
 

Estockholmo

Viajare a Estockholmo con Maia durante el fin de semana. Sant, tredje gången där. Snart ska jag till Sandra för en myskväll och måste bara se klart miniserien "Bag of Bones" som är baserad på Stephen Kings roman på 3:an även om den är sjukt läskig och mamma inte vågar se den själv. Vill få ett sms från just den personen, och snart går bussen. Skolan börjar på tisdag och min daliga hälsa gick från ont i halsen till pigg igen. 
 

Hmm... I'm really bad at this

Iaf nu på lovet. Blogga tar ju lite tid vid datorn, och jag sitter och spelar så mkt vid datorn att jag helst inte vill göra något annat där. Min nya mobil tar iaf fina bilder, och hästarna jag rider är så fina. Även om jag saknar Penny varje dag så jag blir galen, men tiden med henne är förbi. Ska inte äta ngt sött nu heller under resten av januari, lär bli intressant hur det fungerar. Behöver verkligen bli av med mitt sötsug.
    Har inspiration men inte förmågan att samla den under en penna.
 

RSS 2.0