R.I.P vår älskade lilla Tiger

Vid halv sju idag avled vår älskade katt på Blå Stjärnan. Han blev nio år och dog troligvis av cancer.
Jag tror att vi bara fick ha honom på lån den sista tiden, han hade förbrukat sin anio liv för länge sedan. Han var så mysig... Kloade en kärleksfullt när vi bra honom, lekte under mattorna... Så många minnen. För första gången i mitt liv har jag bestämt mig för att tro på att det finns en själ, jag kan inte acceptera tanken på att han bara skulle vara borta.
Älskar dej, Tiger! ♥











Hemmakväll med Skruttan

Blir en kväll hemma med min lillasyster idag, mamma är itn ehema så jag får passa henne. Tänkte låta henne se Sagan om ringen; lika bra att börja i tid ;) Hon är ju trots allt snart fem och har faktiskt sett lite på Jurassic Park. Så LOTR är nog bara bra för henne.
Nej, men tänkte streama "The Incredibles" elr ngn annan film med superhjältar. Troligtvis blir det på engelska då, men jag får sitta som tolk. Blir det inget streamt online blir det nog Scooby-Doo eller Spiderman.

The Road av Cormac Maccarthy

Den värsta filmen jag sett på väldigt länge... Så otligt, ja det går inte att beskriva. Se den istället... Eller läs boken. Dock läste jag boken på engelska och det var svårare än att läsa Sherlock Holmes på sitt orginalspråk i sin orginalform. Men definitivt både läs och sevärd. Tyvärr mår jag rikgit dålit nu... Och jag menar det, det känns i hela kroppen. Inte ens havet fick vara blått, då förstår man hur hemsk och hur befriad från hopp den är.

"Var barn så länge du kan"

Had en mysig onsdag med två kompisar idag. Lekte lite med min moppe, en boll i trädgården, åt lite mellis, kollade trailers och gick sedan ut och lekte på en lekplats. Vem säger att man någonsin blir för gammal för att leka?
Nu ska jag plugga innan jag ska till ungdomskväll och träffa lite kul folk där. Ett LoL-game hinner jag nog med också...
Sportsevenemang är väl en typ av lek?



Men en lekplats är väl det utlimata exemplet på friheten att leka ;)

Det känns konstigt att inte lyckas till 100%

Jag måste erkänn att jag verkligen inte gillar att inte vara bra. Har vant mig vid att lyckas med allting i skolan - utan att anstränga mig. Men nu på gymnasiet är förutsättningarna inte lika de som rådde under högstadiet; jag behöver jobba för att få betygen till den nivå jag vill.
Hoppas bara att jag orkar anstränga mig och jobba upp dem så att jag kommer in på de universitet och högsklor jag vill sedan...
Fin bild från oss oss i Stckholm förra veckan. Alla har skickat sin mössa ett steg åt höger (vårat höger på bilden) Resultatet blir att Ludvig har Maias björnfitta på sig, jag har Ludvigs mössa, Marcus har min bandada och Maia har Marcus mössa ;)





En lyckad eftermiddag i Göteborg med några vänner

Jag måste tack amin kompis Emma så sjukt mycket för att hon övertalade mig att köpa de supersnygga skorna jag verkligen gillade.
Inte för att man ska kalla det ångest (jag har inte ångest över något på min kropp, och skulle det vara något så är det att jag ibland känner mig väldigt otränad och "tjock", men orkar inte bry mig om det en längre tid), men jag tänker ofta på min längd och känner mig ofta långt och stor - på ett negativt sätt. Är inte så lång, 170cm, men detta har gjort att jag länge undvikit att gå i höga klackar. Men hon berättade om sin kompis som är 180cm och hur snygga ben man får, så jag bestämde mig för att slå till. NU sk aag bara lära mig att gå också...
Några härligt random vårbilder följer




Ai se eu te Pegu

Det är inte min typ av musik direkt, och jag känner mig nästan lite fjollig som lägger ut denna låten. Men jag kan bara int elåta bli att älska den.

Awesomness lvl high

Tänkte publisera några bilder taga från denhär sidan. Vilket också står under bilderna.
Enligt mig mycket underhållande och AWESOME! Vissa skämt kan dock vara aningen nördiga...

My inside is a locked door without key

Jag blir väldigt förvirrad av mig själv och vad jag känner och tycker. Misstänker att jag för länge gått och ignorerat allt som handlat om känslor inom mig.
Min teori har alltid varit att det varit en bieffekt av att mina föräldrar separerade när jag var liten; jag har hela mitt liv fått växa upp med att stå ensam och inte vara svagare än mina bröder.
Det borde dock inte göra så att jag aldrig varit kär i någon; för det har jag inte. Aldrig känt att jag älskat någon. Hela tiden tappat intresset så fort det blivit besvarat. Då är något konstigt.
Och nu, då vet jag inte riktigt. Mina kära vänner är ju inte till ett stöd direkt (haha, ni vet vad jag menar om ni läser det ^^ ♥) men de gör inte heller saken värre... Jag bara undrar och hoppas att jag ska reda ut det. För otålig som jag är tål jag inte att saker tar lång tid.

Tillbaka till skrivandet

Dels så tar den nya webbläsaren i stort sett hela mitt intresse, och så har jag äntligen fått till ett bra game på LoL (7/1/11 i stats, halvbra men det blev ett kort game). Så nu tänkte jag skriva lite till.
Fick inspiration igår, och har skrivit fem eller sex A4 på datorn hitills. Inte så mycket än, och storyn är inte inom min vanliga genre, men jag kan garantera att den kommer bli blodig, så mina kära vänner som läser inte blir besvikna på mig och tror att jag mesat till mej ;)
"Hon släppte ned boken och såg upp. Siri kom hasandes ut från sovrummet; hon var den sista att vakna och hon kom bara för att frun hade sagt till henne. Siri var mästare på konsten att sova länge, något Belle fruktade att hon aldrig skulle lära sig. Hon brukade vara sist att somna och först att vakna, det blev många timmar instängd i källaren medan solen sken utanför. Boken hade hon redan läst flera gånger, den var tråkig och full av konstiga idéer."

Så lyder inledningen, ajg hopaps den kan väcka något intresse...

And not a singel fuck was given that day

Jag vet att det är många soom förstår vad jag menar med rubriken, men lika många osm inte gör det. Jag har bestämt mig för att blogga precis så mycket jag tycker är kul och så mycket jag orkar, vilket inte blir så mycket. Ska inte kolla bloggens statistik heller... Det är väl ändå något väldigt onödigt?
Blev ett lite blandat bildkollage idag (:

För att göra min kära vän glad

Har kommit fram till att börja blogga igen. Ett inlägg om dagen iaf (:
Så det kommer bara handla om mig, och det som betydr något för mig.
Tänkte lägga in mycket bilder och musik
Lite kortfattat om lilla mig bara;
Gör: Pluggar Naturvetenskap, första året på ett gymnasium utanför Lerum
Min fritid: Läggs på kompisar och datorn (9gag eller spela LoL)
Gillar: Livet
Gillar inte: Negativitet

RSS 2.0