OMG! A unicorn

Kollade igenim min webcams bilder idag... Hehe... Ibland skäms jag över året som har gått. Tror jag på något konstigt vis gick från "halvemo" till "halvhipster". Maia kallar mej hipter ibland... Jag kan inte hjälpa att jag har en gammal telefon, gillar mina dr.Martin-skor och har på min jackor som har minst 30 år på nacken. Men, men. Jag är fortfarande hårdrockare i själen <3 
So here you go, ett år med moi:

    
 
    
 
 
 

7-11

Sju minuter kvar till spanska prov. Jippie! Elr inte. Jag har typ inte pluggat. 
Men fick "Quadra kill" på LoL igår, med en champ det är svårt att ens få tripplekill med. Hihi. Så jag är nöjd med livet. Lyssnar på go musik med Maia och chillar i ett klassrum. Nee, nu måste vi gå vidare. Jag har spanska. Fuuu...
 
 
 

Fiskar, hihi <3

 
 
Hihi, så fint :3 Man kan mata fiskarna, och så följer de efter musen när man drar den över rutan. En av de mest hjärndödande aktiviteter gymnasiet givit mig. Haha. Nu ska jag fortsätta mata mina fiskar. Övergöd dem gärna, det tycker de om.
 

Min mycket dåliga bloggaktivitet

Mycket beror på min totala brist av järn och min förbannade benhinneinflammation. Att inte träna gör en männsika trött, och att lida av ständig huvudvärk och trötthet är en annan faktor. Kunde springa nu i kväll (äntligen efter flera veckor), så just nu är jag piggare än på länge.
      Jag funderar mycket på hur det är för ett litet barn att se världen. Hur upplever min femåriga lillasyster mig och samhället vi lever i? Jag vet inte, men försöker föreställa mig det. Idag klippte hon av sig håret på dagis. Jag gjorde detsamma när jag var fem, men jag gjorde det i en protest mot mamma och pappa. Jag ver nog deprimerad, på ett sätt som små bran blir när deras liv kastas omkull och föräldrarna separerar. Men nu är det bra.
      Förutom att jag kom fram till att jag nog är deprimerad utan att veta om det. Penny. Jag saknar  henne ständigt. Läskigt är att jag är så tom samtidigt. Har inga känslor känns det som. Efter snefyllan för några helger sedan (en episod jag gärna vill glömma) trodde jag det var över. Men att springa rensar huvudet på ett härligt sätt.
    Ja, ja. Långt inlägg. Hihi, ett rligt LoL-game med så roliga människor nu på kvällen iaf.
 
 
I mitt nästa liv ska jag bli en fet bondkatt

Blubb

Fick ett sår på fingret när jag dammsög flipperrummet. Blodet bara strömmade. Tillslut var jag tvungen att ta på ett gult muminplåster. 

 Denna låt är så fin.
Och så väldigt bra.
When the cildren cry - White Lion (inkl. snygg sångare :3 hihi)
 
 

Pictures, sí sí, muy bien. Con Hammy (Maia)

 
 
 
 
 
 






 

Sluta sätt idéer i min hjärna! Jag kommer aldrig komma ifrån tankarna nu, tack kära vän.

Frodo: It's done.
Sam: Yes Mr. Frodo, it's over now.
 
Känslan efter fysikprovet. Tror aldrig jag har varit så skakig av ett prov i hela mitt liv. Den sista stressen rann av tillsammans med Maia på fredagkvällen med en fika i stan och en x3mt flummig tågresa. Kom hem någon gång sent på kvällen efter att ha pratat med p12 och vandrat runt i kylan. Men nu är det över. Bara ett projekt, ett labprov, en labraport och ett till prov kvar i fysik1 kursen. 
 

Gamla bilder från Stockholmsresan med klassen i våras
 
 

 

Maia, what are you doing? Maia... STAPH

Hihi, nu är världens fulaste bild ut på facebook. Men bara att ta det osm en man, elr kvinna elr galen mexikanare elr vad jag nu är.
Nachos... Vill ha det, men får nöja mej med godis på provet imorrn. Dumt. Nachos låter för mycket att äta på.
Katten trollar runt i trädgården. Nu smyger han på något.
Jag ska google på något som jag hoppas kan bli mitt nya intresse. 
Känner att jag bryter mot alla möjliga skrivregler nu. Ska hämta min syrra så att junior kan passa henne. 
 

Bara 63 dagar kvar

..och nuhar jag ordnat så jag får påminelse-sms när biljetterna släpps. Bilbo <3 Har bara längtad seedan juni, men snart är längtan över. Hihi. Sagan om ringen är de bästa filmer som finns, och Bilbo är den bästa boken som finns (som jag läst iaf). Jag och Maia, som alltid har delat denna enorma kärlek för LOTR har bestämt oss för att vi måste ha Hobbit-kläder. Iaf, skjorta och hängslebyxor. Det är trots allt för kallt för att gå barfota i december.
 

To a mouse

En dikt av den skotska poeten Robert Burns (roligt efternamn - "Exellent") som jag läste efter att ha läst en bok baserad på dikten. Väldigt vacker och tänkvärd. Hämtad härifrån.


Wee, sleeket, cowran, tim'rous beastie, O, what panic's in thy breastie! Thou need na start awa sae hasty, Wi' bickering brattle! I wad be laith to rin an' chase thee, Wi' murd'ring pattle!
 

I'm truly sorry Man's dominion 
Has broken Nature's social union, 
An' justifies that ill opinion, 
Which makes thee startle, 
At me, thy poor, earth-born companion, 
An' fellow-mortal! 

 

I doubt na, whyles, but thou may thieve; 
What then? poor beastie, thou maun live! 
A daimen-icker in a thrave 'S a sma' request: 
I'll get a blessin wi' the lave, 
An' never miss't! 

 

Thy wee-bit housie, too, in ruin! 
It's silly wa's the win's are strewin! 
An' naething, now, to big a new ane, 
O' foggage green! 
An' bleak December's winds ensuin, 
Baith snell an' keen!

  

Thou saw the fields laid bare an' wast, 
An' weary Winter comin fast, 
An' cozie here, beneath the blast, 
Thou thought to dwell, 
Till crash! the cruel coulter past 
Out thro' thy cell.

 

That wee-bit heap o' leaves an' stibble, 
Has cost thee monie a weary nibble! 
Now thou's turn'd out, for a' thy trouble, 
But house or hald. 
To thole the Winter's sleety dribble, 
An' cranreuch cauld! 

 

But Mousie, thou are no thy-lane, 
In proving foresight may be vain: 
The best laid schemes o' Mice an' Men, 
Gang aft agley, 
An' lea'e us nought but grief an' pain, 
For promis'd joy!

 

Still, thou art blest, compar'd wi' me! 
The present only toucheth thee: 
But Och! I backward cast my e'e, 
On prospects drear! 
An' forward, tho' I canna see, 
I guess an' fear!


Hihi <3

Dagens bild var rolig att göra, och jag är nöjd med resultatet. Är dock ledsen att det inte blev något LoL med en liten söt kompis, utan med ett gött gäng istället. Hihi.
 
 
 

Pastellfärger övergick i spöregn och minusgrader inomhus

Gick hem till Maia efter skolan för att plugga fysik och baka äpplepaj. Det gick la sådär. Pajen blev grymt god iaf, men nu fryser jag och har tröttnat på fysiken. Borde passa på att gå hem när det inte regnar. Himlen kan öppna sig när som helst nu... 
 
 
 
 
 
 
 

Det är något med katter...

..de har för vana att alltid vilja vara i centrum.
Myschigt. Min katt gillar att sitta i böcker, sova på tangentbord och allmänt vilja bli klappad överallt. Ibland väcker han oss på natten med en riktigt blöt päls mot huden. Men han är fin. Lilla fina katten.
 
 
 
 

Man kan alltid bli bättre

Målade lite uttryck idag och igår, för det är så kul med stora ögon och små kroppar. Hihi. Målade två LoL-champions; Gangplank och Tryndamere, eftersom det alltid är lätt att ha något att utgå ifrån. 
 
Såhär ser de ut:

 
Mitt resultat när jag gjorde lite snabba skisser:
 
 
 

Bäver3

Känner att mitt inlägg igår var lite irriterande och fullt av klagomål = Negativitet. Men kvällen belv bra iaf. Spelade LoL med mina brorsor och installerade mig i lan-rummet. Umgicks med gamla klasskompisar som kommer och går hos oss och kollade på när de spelade "Need for speed" på PS3:et. Ostbågar och monster, lite oboy men inga popcorn. Hihi. Mina kära bröder tar LoL på dödligt allvar, något jag inte varit med om på ett tag. Spel går verkligen upp i hjärnan på folk. 
 

Katten och färger

 
 
 

Popcorn och o'boy

Låter trevligt men det är det som blir trösten när jag inte får göra det jag planerat. Hade planerat ett trevligt lan med några vänner, men får inte träffa dem igen innan de hälsat på mina föräldrar. Jag har en känsla av att detta beror enbart på att jag är tjej. Och jag hatar fördomar. Skulle jag inte kunna klara mig själv? Snälla, jag umgås inte med slödder och jag kan ta hand om mig själv. 
    Det hade varit så himla mycket lättare att vara kille, tror jag iaf. Jag hade nog haft ett friare liv. Inte behövt sitta hemma bara för att pappa måste godkänna alla killar jag träffar. Hur svårt ska det vara att inse att de är mina vänner och jag litar på dem? Hade det varit tjejer hade saken varit väldigt annourlunda, det är jag säker på.
 

Fysik :3

Fast det blir mest nachochips och morötter med Jessica på biblioteket. Har fixat klart engelskan och ska ta tag i spanskan nu. Sedan blir det hem till te, LoL och mitt ritblock. Jag har lite idéer för vad jag ska skapa ikväll. Nej, back to the spanska. So long! 
 

LOTR ftw

Om jag har med LOTR (Lord of the rings) i alla arbeten jag gör i skolan resten av läråret får jag 100 spänn av en kompis. Fett värt ändå... Så det är bara att köra på. 
Dagen spenderades först åt fysik och sedan åt att måla och spela lite LoL. Mysigt <3
 
 
 
 

På mitt konto på deviantart heter jag littleJennyCreek, har inte lagt upp så mkt där än, skaffade kontot nyligen och målar inte tillräckligt bra; vad jag själv anser 

"Feed the world"

Snart är det jul. Men mycket ska hända innan. Däribland en resa, några prov och en jävla massa party. Det hoppas jag iaf. Men, men. Idag är det höst. Jag älskar hösten. Nästan lika mycket som vintern. 
 
 
 
Den absolut bästa julsången <3 Har redan börjat lyssna, tack vara en uppgift i svenska.

Le ekonomiorov imorrn

Min fina fusklapp. Jag tröttnade. Efter första meningen i ekonomikapitlet. Jämfört med ekonomi är fysik underbart roligt <3 yääy
Min lapp innehåller fina färger, en regnbåge, en gris och tre bävrar. Hihi
 

Att anpassa sig

Vår ena katt dog i våras, men hela familjen säger fortfarande "våra katter". Trots att det gått ett halvår. När ska vi vänja oss vid att han aldrig kommer komma in genom kattluckan och jama efter mat? Jag vet inte, men ibland tar det tid att anpassa sig.
    Precis som idag. Red min häst idag, eller nej, just det, hon är inte min häst längre. Men i mitt hjärta kommer hon alltid vara det. Hur länge ska jag vakna varje dag och sakna henne, prata om henne som hon fortfarande tillhörde mig? Tydligen är vi jag väldigt dålig på att anpassa mig när jag tvingas släppa taget.
 
 
 

RSS 2.0