Gôtlaborg

Idag bär det in till kära Göteborg med Maia. Jag behöver förnya mitt intyg från optikern så vi ska alltså gå runt och hitta till detta ställe dit jag bara åkt med bil två gånger tidigare... Blir intressant. Men tack och lov har jag bra lokalsinne x) Säger hon nu ja.

Jaja, sen får vi se vad som händer. Valborg idag då. Och Mangemakers ska vara någonstans i kommunen. Får se om vi drar dit, hade varit lite kul dock.
Maiheim i Stockholm. Min mobil tar grymma nattbilder >.<

Muscles

Nu känner jag dom, och får bekräftelse på att musklerna alltid gömeer sig under huden. även om de inte används på länge. Eftersom min benhinneinflammation hindrar mig från att gå fort eller springa, så får jag cykla istället. Efter en knapp mils cykling är benen så trötta att jag knappt kund egå i trappan. Härligt!

Vad hette det nu igen?

Mina brorsor berättade om ett spel som verkar underbart kul! De beskriver det som en blandning av WoW och Skyrim :3 det såg jättecoolt ut när kära brorsan min spelade, så jag ska se till att få det innan jag går till mamma ikväll.
Nu ska jag ut i solen och njuta av att det känns som sommar.

Books - the bridge to another world


Heaven and Hell

Likheten mellan de två filmerna från igår är slående. Båda handlar i stort sett om helvetet, med ett litet inslag av himlen.
Constantine var väldigt bra och lite random, inte skrämmande eller så men bra.
Little Nicky är bara så underbart rolig. Haha, den bästa på länge!
'
-

Coca-Cola Cowboys och barnsoldater

Imperiet är väldigt bra, ville bara få ur mig det ;)

Var med Sannie idag efter skolan. Och det blev lite bilder.
Och lite mordtankar... och en råtta <3

Fågelsång i regnet

Två vänner beslutade idag att "ta en paus" i sitt förhållande. Det är bättre än att de ska försöka och leva i lögner.
Jag beslutade att rida ut på min fin, fina pålle i regnet och njuta av den härliga dagen
"I'm singin' in the rain"






Nat.Prov.26.4.2012

Då var alla svenska nationella avklarade och jag är säker på att jag blir godkänd. Vet dck att jag inte är jättebra på att skriva acceptabla krönikor så har ingen aning om vad mitt betyg där blir. Men, men. Lyckas bli klar först i klasen på svenskaproven. Konstigt. Men jag har alltid skrivit fort och går när jag är klar. Finns ingen anledning att sitta kvar och vänt på att någon annan ska gå först. Varför gör man de egentligen?


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3198883/missfrankenstein?claim=xmzfx39eg6h">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Mangopaj och kemi

Allt i livet handlar egentligen om kemi eller fysik... Det är nog det som är det värsta eller bästa.
ÄR sjukt trött nu och vill sova efter ett misslyckat LoL-game där hela mitt team var så otrevliga. Vad är grjen att spela om man ändå inte är en lagspelare?

Fairy Tale

Vill ha mer av den mangan och vill ha det nu... Blir vansinnig av att läsa manga där man blir avbruten mitt i något spännande för att det inte kommit ut en fortsättning. Får la vänta någon månad, läsa One Pice, lite böcker och spela LoL istället. Har ju ganksa mycket av Naruto kvar dessutom. Jaja, jag är ett manga freak ;)
Helt ärligt så är det ett väldigt tufft beslut... Men valet för mig ligger mellan One Pice och Fairy Tale.



Trafikskola och DÖDEN

Handledarkursen för körkort slutade med en hemsk film om ett rollspel där ungdomar råkar ut för en trafikolycka för att de var alkoholpåverkade. Helt pihittad men ändå. Dåligt gjort var den iaf, men snygga effekter...
Har en vän jag verkligen funderar på om jag sk ata kantakt med igen, både vill och inte vill på samma gång. Dessutom har jag kommit fram till hu enkelt det är att helt enkelt inte ha några som hellst kärleksbekymmer utan bara strunta i allt som har med kärlek att göra. Jo, träffade ett "ex" idag, och vi pratade och hade trevligt så det var bra iaf (:
Groda! ♥

Inte ett enda insläppt mål på hemma plan

2-0 Gais - Norrköping idag på Gamla Ullevi 15.00. En efterlängtad seger, go stämning och två snygga mål.


PhotoShoots con Maiheim


Nyan Cat

Som det säkert redan framgått har jag en svaghet frö gulliga lilla nyan cat... Den och alla andra gulliga små djur ♥
Så postar lite gulliga bilder på katter, både från 9gag och från mitt egna skafferi fina bilder (:

LoL, plugg istället för att vara social...

League of Legends är verkligen ett grymt roligt spel, kan inte säga annat. Det ser nog ganska meningslöst ut; springa runt på en färgglad arena och slå på andra gubbar (bara klicka, klicka, klicka) men är extremt kul. Något som är väldigt roligt är alla historier som är skrivna kring de olika "champions" man väljer att spela. Har fått inspiration till att skriva ngt om dem; om mina favorit champions då. Får se om det blir bra (:
Ziggs köpte jag idag... :3
Teemo är jättegullig och lite op :3

Tack kära Knarkus

.. för dina fina gäst inlägg (: Du vill kanske börja blogga? Det passar din faggot style ;)

Och btw, du kmr råka ut för en mkt tragisk olycka i trappan i skolan imorrn...

Mkt fin och bra låt... Poison är grymma.

Weed!

Vet ni hur mycke ganja jag har rökt i helgen?! Purple Haze rakt ner i lungorna xD
(Förklaring på tidigare konstigt inlägg) ;)
Fattar ni hur mycke ganja jag har rökt i helgen!!! :D purple haze rakt ner i lungorna!(förklaring på mitt tidigare lite konstiga inlägg) ;)

Vissa dagar mår man bara dåligt.

Vissa dagar mår man bara dåligt, man vaknar, går på toa o skiter, går o äter o somnar igen, sedan vaknar man  vid tolvtiden och kommer på att man skjutit en lodis i sömnen. :/ inte lika skoj.

No life for now

Gick hem med en kompis och vi pratade lite. Ska fortsätta smatalet imorrn, tyvärr är jag nog inte det bästa stödet; men så länge jag gör mitt bästa räcker det. Ska plugga, har en jävla massa att plugga men skjuter upp det hela tiden. Jaja, får börja såfort jag orkat mösa mej ned till pappa. Snart med andra ord.
Drog ett gött game på LoL förut med Johan och sen lekte jag med egobilder i Photo Scape (eftersom jag är för snål för att skaffa PhotoShop).

Mina berättelser hittar ni här :3

Har gjort en till blogg där jag lägger ut delar av mina berättelser; så att de blir som ett kapitel i varje blogginlägg. Ville bara säga det ;)
Missfrankenstein.blogg.se/truestory

Påsklovsveckan!

Bortsett från att några idioter har sprängt berg nästen intill vårt hus vid åtta på morgonen så att jag vaknat jättetidigt av allt jävla pipande har det varit ett bra lov. Varit lite i stan för att bla se Gais spela dåligt (0-0) mot Djurgårn. Har fått till lite shopping och lite onda planer inför mitt framtida jobb för att ta över världen...
Sist kom bilden på min fina köttätande blomma Sture P. ♥ Han och hans kompis Gaylord som Maia äger kommer bli första steget i min plan att ta över världen. Så tillägnar dem ett helt inlägg längre fram. Man borde väl kunna få blommor att bli riktiga köttätare om man bara matar dom med kött?

Del 1.

Hon släppte ned boken och såg upp. Siri kom hasandes ut från sovrummet; hon var den sista att vakna och hon kom bara för att frun hade sagt till henne. Siri var mästare på konsten att sova länge, något Belle fruktade att hon aldrig skulle lära sig. Hon brukade vara sist att somna och först att vakna, det blev många timmar instängd i källaren medan solen sken utanför. Boken hade hon redan läst flera gånger, den var tråkig och full av konstiga idéer.

”Vårt nya jobb är väldigt enkelt.” Frun log nonchalant när hon sa det och lutade sig mot sin makes rygg. Hennes svarta hår började få gråa slingor och hennes utseende var vackert, men inte lika ungt som det en gång varit. Frun var något speciellt, inte bara det att hon var respekterad i hela staden då hon tillhörde stadenselit samtidigt som hon var den enda kvinna som skötte ett företag, utan hon var även brutal, orädd och mån om de som betydde något för henne.

”Vad är det då vi ska göra?” Miguel tog fruns hand och kysste den, han log mot sin hustru. Han var ju död, och nu såg han mycket yngre ut än frun.

”Jaga upp några hundar.”

”Det låter väldigt enkelt.” Raphael lade ner penseln och såg upp från sin duk. Det var hans liv; när de inte utförde något jobb satt han helt enkelt bara stilla inne och målade.

”Varför ska vi döda dess ’hundar’? För vilka ställer de till bekymmer?” Nu var det Esmeralda som blandade sig i konversationen. Hon rörde lite på sig på pallen och Raphael fnös smått irriterad då hans modell bytte ställning.

”Det är vårat jobb. Vi fick en stor summa pengar, så det ska vara väldigt svårt. Detta ska nämligen inte vara vanliga hundar – eller vargar – utan jag har mina misstankar om vad det kan handla om.” Sa frun i sin vanliga, lätta ton. Hon placerade armen om sin Miguel och gav honom en kram. Kärleken mellan dem syntes tydligt, Belle hade svårt att förstå hur det kom sig att frun inte valt att följa sin man in i odödligheten.

”Jag hoppas bara inte att det handlar om ikväll.” Siri sträckte på sig och gäspade. Det mörka håret stod i alla riktningar och den långa nattskruden var skrynklig. Hon väntade på att någon skulle fråga varför.

”Varför?” Det var Miguel som spelade henne i händerna.

”För jag och Belle ska på maskerad.” Siri sa det med ett brett leende mot Belle, själv kunde Belle inget annat än att se förvånad ut.

”Maskerad? Idag? Ikväll? Nu?” Det var tydligen en detalj i Siris planering hon hade missat. Inte för att hon hade något emot det; en maskerad hade passat perfekt denna händelselösa natt.

”Javisst!” Siri skickade iväg ännu ett leende innan hon gled vidare mot garderoben för att välja klänning.

”Det kan vara bra att lyssna.” Bara genom att gå upp lite på slutet lyckades frun få Siri att vända helt om och vända uppmärksamheten mot det aktuella ämnet. ”Tack. Vi ska jaga när det blir fullmåne; om tre dagar med andra ord. Men jag räknar inte med att jakten går över på en natt, betalningen är lite för bra för det.”

”Men då är ikväll fri?” Tydligen kunde Siri inte tänka på något annat än den fest hon planerat att besöka. Belle log lite, veckan skulle kanske inte bli så tråkig som det först verkat som. Som det verkade nu skulle den kunna bli intressant.

Frun fnös irriterat, uppretad av bristen på intresse. ”Jadå, ikväll är en fri kväll. Men jag ska dra mig tillbaka nu, så var inte alltför livliga.”

Det fanns ingen risk att de skulle vara för livliga, men det var ändå något frun alltid påpekade. Tillsammans med Miguel gick de ut genom rummet och uppför trappan till första våningen; till världen.

”Kom nu. Vi behöver göra oss klara!” Siri kastade sig in bland kläderna. Belle sneglade mot Esmeralda och Raphael när hon reste sig, de hade redan dragit sig in i sig själva och slutit bubblan kring deras lilla värld. Hon hade absolut inget emot att gå ut med Siri, men det var mer att hon önskade att hon var mer som Esmeralda eller Raphael; tänk om hon också kunnat gå in i sig själv. Nu kunde Belle inte det. Till skillnad från Esmeralda – vars passion var att sy kläder – eller Raphael, som målade, hade hennes liv alltid handlat om att vara ute och fånga solljuset. Nu hade hon inte fått se solen på över sex år, men hon drömde om den varje natt.


Dag 10 - en person jag litar på

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 riktigt bra böcker jag läst
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 10.
(Då jag har många vänner jag litar lika mycket på, kan jag inte välja någon av dem. Dessutom vill jag skriva namnet på den enda varelse jag litar helt fullt ut, så jag struntar i att det ska vara en person.)
1. Min älskade häst Penny

Dag 9 - 2 saker jag önskar jag kunde göra

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 riktigt bra böcker jag läst
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 9.
1. Kunna tala bra
2. Kunna kliva in i gaderoben och ut i en annan värld som "Skyrim" eller Midgård

Ödlor och Maiheim

Åkte hem till Maia efter Gais-matchen igår och efter vi sett den mkt gulligar filmen "Moulin Rouge" såg vi det episka svenska programmet "Den sista dokusåpan". Väldigt trevlig kväll. Vaknade idag på hennes golv och åt frukost innan vi beundrade hennes lillebrorsas ödlor.

Dag 8- 3 ord jag inte ka gå en dag utan att säga

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 riktigt bra böcker jag läst
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 8.
1. What the fuck!?
2. Helvete
3. Gôtt

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 6 - 5 riktigt bra böcker jag läst
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 7.
1. Studerna jag haft med min underbara häst Penny. Det kan var vad so hellst; hur hon spetsar öronen, hur vi får berömm av tränaren, skrittar i skogen bland snötunga träd under månskenet eller hur adrenalinet pumpar när vi galopperar
2. Första resan långt bort; Malaysia i tre veckor når jag var nio
3. När jag höll i Tösen hos vetrinären och hennes hjärta slutade slå mot min hand
4. Kan inte plocka ut något speciellt; hela livet består väl av minnen som gjort oss till dem vi är?

"And tuseday might just go away...

It can't get worse than yesterday
Thursdays fridays ain't beeing kind
But somehow I'll survive
---
Hey man, I'm alive, I'm taking each day and night at a time
Yeah I'm down, but I know I get by
Hey hey hey hey, man I gotta live my life
Like I ain't got nothing but this roll of dice
I'm feeling like a monday but somday I'll be saturday night"
Someday I'll be saturday night - Bon Jovi


En väldigt bra låt.

Dag 6 - Where did it go?

Upptäckte nyss att dag sex i min lista inte finns... så jag får fylla i den med något annat. Vad sägs om "Dag 6 - 5 riktigt bra böcker"?
Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
--> Dag 6 - 5 riktigt bra böcker jag läst
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
1. "Legend" - Richard Matheson
2. "Georgia Nicolssons Dagbok" - Louise Rennison
3. "Mannen som kunde tala med hästar" - Nicholas Evans
4. "Ondskan" - Jan Gulliou
5. "Baskervilles hund" - Arthur Conan Doyle

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 5.
1. "Under the same sun" - Scorpions
2. "New perspective" - Panic! At the disco
3. "Generation wild" - Crashdiet
4. "Wild side" - Mötley Crüe
5. "CC cowboys" - Imperiet
6. "Guds bästa barn" - Attentat

Den bästa dissen ever

"There are 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000 particles in the universe that we can observe; your mother took the ugliest ones and put them into one nerd."

Dag 4 - 7 rädslor

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 4.
1. Spöken
2. Andar
3. Gengågare
4. Att inte få bra betyg
5. Att det ska bli zoombieapocalyps innan jag har hunnit skaffa vapen
6. Spöken
7. Gengångare
Just get it; det enda jag är rädd för att spöken; i alla dess former. (Notera; demoner och vampyrer och sånt är dock väldigt coolt och inte läskigt, men annars....)

Dag 3 - 8 saker som irriterar mig

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Dag 3.
1. Negativitet
2. Skenheliga människor
3. Människor som tror att de är lite bättre
4. Fjortisar
5. Texter som är dåligt skrivna (konstigt placerade punkter, ingen variation i språket, många utropstecken osv)
6. Att bli varm
7. De som inte vågar stå upp för sin egna åsikt

Fan vad dåligt jag spelar

Haha, just nu går det verkligen inte bra... Men, men, lov imorgon så jag kan spela LoL tills det går bra.
Vad gött det ska bli med lov, och imorgon blir det tjejkväll med tjejerna från klassen hemma hos mej. Och så har jag ju pållen hela helgen. Har dessutom planerat den ulitmata födelsedagspresenten till Maiheim. Sist men inte minst har jag bytt design på bloggen och lagt min älska de "Nyan Cat" som bakgrund (:

Dag två - nio saker jag gör varje dag

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
1. Vaknar
2. Spelar data
3. Äter
4. Tänker på något inom matte, kemi och fysik
5. Funderar lite
6. Kollar 9gag
7. Läser något
8. Kramar någon
9. Funderar på vad jag ska göra nästa gång jag spelar LoL

Ska pröva ngt nytt...

Mitt finfina "Assassin's creed II" som ajg abra spelat i två dagasr nu har laggat fast och jag kommer int evidare. Ska stänga av spelet och sedan datorn, och pröva igen imorrn. Annars blir det till att installera om alltihop... Mindre kul. Internet har lags också, jävla teknik... Så det blir svårt att spela LoL ikväll om jag ska kunna spela bra med lags...

Dag 1 - 10 lite udda fakta om mig själv
Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag
Dag 3 - 8 saker som irriterar mig
Dag 4 - 7 rädslor
Dag 5 - 6 sånger jag tycker om
Dag 7 - 4 minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en peron jag litar på
Den fina listan kommer från Maiheim (alias ekorren). Så idag börjar jag på steg ett då:
10 lite udda fakta om mig själv:
1. Jag älskar Sherlock Holmes
2. Jag brukar drömma mig bort
3. Jag har aldrig varit kär
4. Jag brukar måla med olja därför att mitt tålamod inte räcker till något annat
5. Jag låtsas att jag inte har ångest över något
6. Jag har hållt en krukväxt vid liv i tre år
7. Jag orkar inte mycket - egentligen
8. Jag är facisnerad av allt övernaturligt även om jag inte tror på det
9. Jag kan lägga ifrån mig mobilen och ignorera den resten av dagen
10. Jag brukar gå runt och fantisera ihop otroliga historier om allt som jag inte kan göra

"We don't living in America; es underbar"

När jag spelar LoL brukar jag se till att ha riktigt bra musik i bakgrunden.
Lite Rammstein gör då lätt spelandet mer aggresivt och brukar antingen leda till storseger eller stor förlust...
Tyskar kan verligen göra hårdrock; det är då ett som är säket. Både "Scorpions" och "Rammstein" (y don't say?) kommer ju därifrån, och de båda gör rockmusik i världsklass.

I love u, Samwise Gamgi

Under min och Maiheims finfina promenad till Gråbo och tillbaka genom skogen i den allt mörkare och kallare kvällen bestod i stort sett hela promenaden av ett ovanligt ytligt och "tjejigt" ämne för att vara oss; skådespelare.
Bådas första kändiscrush kommer från samma filmer; LOTR. Min var Legolas, och efter det har jag alltid haft en svaghet för killar med långt och blont hår (haha). LOTR och deras skådeepelare ligger fortfarande nära hjärtat, men nu skulle jag säga att mina favoriter är Sam (som man inte kan annat än älska för hans underbara personlighet och Éomer för att han är så grymt snygg och cool :3
Sedan är jag väldigt förtjust i Hugh Jackman, Johnny Depp och Robert Downey Jr också, även om de inte spelar i LOTR...

En vanlig måndag

Håller på att installera "Assassin's creed" nu, så jag ska snart sälja min själ till spelets värld.
Jag borde verkligen börja jobba mer i skolan, och ett steg mot mina mål med höga betyg är dagsn upplägg:
- Fysik rep.
- Klart uppgifterna i matte
- Skriva klart självutvärderingen i spanska och skicka in den fem dagar för sent...
- Gå igenom felen på kemiprovet
Det är dags för mej att börja jobba nu, jag kan ju få höga betyg bara jag anstränger mig lite. Men det är en omställning; från MVG i alla ämnen utan att anstränga mig det minsta till att faktiskt behöva jobba för att få det resultat jag vill.
Beviset på medlemsskapet i GAIS får sitta på skolväskan då, så att alla kan beundra den

Pikachu <3

När min kära vän låg och sov i soffan efter att vi sett "The Incredibles" (gamla, goa Superhjärltarna) började jag kolla på trailers på youtube. Inte så ovnaligt kanske, men för en gångs skull var det inte filmer jag kollade upp. I maj kommer "Diablo 3" ut, och herrejävlar så välgjorrt det såg ut att vara...
Kollade också in "Assasin's Creed II" och "Assasin's Creed III". Ska se till att jag frå tvåan av en kompis imorgon så att jag kan sälja min själ ett tag. Tröttnade på Skyrim efter drygt en månad, och det är lite segt att bara köra LoL eller Pokémon.

RSS 2.0