11/2/2013

Att måla, lyssna på gamla goa (och en del nya) låtar på youtube och allmänt ta en dag hemma i en fluffig tröja och pjamasbyxor från Indien var verkligen efterlängtat. Ikväll blir det lite läsa, förhoppningsvis massa koppar o'boy och inte så mycket data som det verkar riskera att bli. Det är härligt med lov.
 

Måla med olja är som måla med fingerfärg

Jag föredrar verkligen olja framför alla andra tekniker. Det är kladdigt och så, men blir ofta bättre (iaf när jag försöker) än när jag använder andra tekniker. Med olja kan det inte bli fel liksom, bara mer eller mindre kladdigt och snyggt. Ingen kan tycka att et jag målar inte föreställer ngt, eftersom det bara är bladd på duk. 
 

Le winter


Sonnet 18

Shall I compare thee to a summer's day? 
Thou art more lovely and more temperate:
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all too short a date: 
Sometime too hot the eye of heaven shines,
And often is his gold complexion dimm'd; 
And every fair from fair sometime declines,
By chance or nature's changing course untrimm'd;
But thy eternal summer shall not fade
Nor lose possession of that fair thou owest;
Nor shall Death brag thou wander'st in his shade,
When in eternal lines to time thou growest: 
So long as men can breathe or eyes can see,
So long lives this and this gives life to thee.
 

Shakespear har skrvit något av det mest kända i litteratur historien. Helt fantastiskt. Jag har bestämt mig för att läsa de största klassikerna, för det känns om en värd del av livet. 
 

ESO - Elder Scrolls Online

Omg, finns det något spel jag ska lägga pengar på så är det detta. ElderScrolls Online.. Bara namnet känns bra och allt kring det är helt magiskt. Jag taggar sönder. Ska "sign up for beta" idag, om mitt internet hemma vill vara min kompis. 
 

Matte 3c

Fick tillbaka nationella matteprovet och det slutade med att jag och Maia gick till ica för att köpa godis att tröstäta. MEn sånt är livet. Vissa har andra intressen i livet än att plugga sönder inför prov och till den kategorin tillhör jag. Måndagen är väl som den är; en vanlig måndag helt enkelt.
 
 

Lite uppdatering; check

Lyssnar på Mötley Crüe även om jag vill lyssna på en speciell låt som jag kan en rad i och inte kommer på vad den heter och just den rad jag kan kan jag inte korrekt. That's lovley. Ska uppdatera lilla dagboken snart (blir alltid att jag smalar dagarna på hög istället för att skriva varje dag). Fixade en gammal olje-målning så att den typ blev klar. Båten har jag dock inte tagit tag i än och lilla personen behöver lite bearbetning, men den ser tusen gånger bättre ut nu iaf. Ska ladda ner "Crisis II" som verkar vara ett sjukt awesome spel, junior har redan avklarat det och han taggar trean medan han kör igenom ettan. Hihi.
 
 
 

"You had my curiosity; now you got my attention"

Jag har alltid lite problem att blogga när jag är hon mamma, mest för att vårt internet suger. Idag var det fredag och den ivigdes med att åka på en mysrunda till stan med Sandra, därefter blev det bio med några andra niciga kompisar. "Django unchained" blir svår att överträffa, men sedan älskar jag ju den typ av filmer som Quentin Tarantino gör; den brutala humorn mitt i ett blodbad. Wunderbart <3
 
 

RSS 2.0