Brisingr!

Min nya älskling. Jag ligger några år efter, men boken är grymt bra och verkliger skickligt skriven. Nu när Bilbo är slut får jag trösta mig med ngt annat... vilket blev den tredje boken om Eragon och Saphira. Muy nice!
 
 
 

MTV World Stage

Det var riktigt go stämning och väldigt gött folk. Musik är inte den bästa jag vet, lite lite gitarrsolon, men det var grymt! Jätteroligt hade vi iaf och sandra fick träffa de mysiga tjejerna från min klass. Tyvärr tappade vi bort lilla Robets, och eftersom min mobil har damp kunde vi itne få tag i varandra igen. Men jag antar att han hade lika trevligt som oss :D

Bilbo is tha old skoöl and tha old skoöl rocks!

Min midsommarafton blev x3mt lugnt, men wsamtidigt var det inget annat jag behövde. Läste ut Bilbo (som var den mest underbara bok jag läst... yesss preciousss, we love teeh preciousss, my preciousss... Tomheten efteråt var badövande, men ska snart läsa den för min femåriga lillasyster så då får jag återuppleva det underbara äventyret igen ♥
Skrev även klart min novell (som går att läsa under denna länk --> HÄR). Slutet blev lite halvbra, men lyssnade trots allt på den superbra skivan "Old skoöl of rock", som jag äntligen hittat efter att den varit försvunnen i ett år. Den bästa skivan jag äger, utan konkurans.

Från ryggen av en häst


Some books later

Har läst, och läst och läst. Och kommer fortsätta läsa hela lovet. Finns så många böcker jag ska läsa som jag gått miste om under skolåret. Underbara böcker.
I min familj älskar vi böcker. Jag och mina bröder tar en bok och läser den nonstop tills den är slut. Vi äter med den, går med den, besöker toan med den, spelar LoL med den, hela tiden med en bok i handen och blicken fäst där.
Veckans böcker so far...

[Rubrik]

Har ingen fantsi att skriva en bra rubrik. Är hungrig och alltför trött. Vill läsa. Läsa. Läsa. Så ska göra det.
Igår tog jag och Sandra en promenad, sedan åt vi ostbågar oh popcorn medan Sverige spelade ganska bra mot England. Men de förlorade. Tråkigt.

Liseberg med Johanna, en jävla massa godis och en fika på stan vid elva. Fin start på lovet


Never thought I could feel this way

True story. Det är sommarlov. I tio veckor kan jag göra vad fan jag vill. Nästan.
Har massa planer, men hälften av dem komme rinte bli uppfyllda. Vill festa hela natten, lana, bada, träna, rida, träffa ny kompisar, uppleve världen och allt annat man vill när man snart ska fylla sjutton.
Men det blir också tio tomma veckor. Tio veckor utan min underbara klass som jag kommer sakna otroligt mycket. De är helt enkelt underbara. Sedan i augusti har jag träffat dem sex timmar om dagen, fem dar i veckan. Nu blir det bara ett fåtal gånger under tio veckor. Men, men. "Sommar sol och häftig pool" osv. "Sola och bada, piña Colada, på sommarn är livet som bäst".
Fina bilden vi ritade på tavlan igår. Alla är med: Även de som hoppat av och några lärare
Priset till min och Maias feina underhållning; dansstop till rosa, fluffig musik.
Sedan blev det lite Ben And Jerry's för oss i Lerums centrum


Blomman vi fick av finaste Alina som kommer sluta i vår klass och börja Ekonomi. Kommer sakna henne.


Och så var skolavslutningen avklarad och nu är det sommarlov. I tio veckor.


"Welcome to wherever you are. This is your life; you've made it so far. You gonna belive. Right here right now; you're exactly where you're supposed to be"

Har kommit fram till att 50 % av all musik jag lägger ut här är med Bon Jovi. Men så ska det vara Bon Jovi är ju trots allt en av min absoluta favoriter. Denna låt är så vacker, i jämlikhet med "Someday I'll be saturday night".
'

Give me a moment!

Jag behöver springa, har ont i benen, kan inte springa, vill springa.
Jag tycker Sverige spelade fördjävligt igår, snart borde allsvenskan dra igång igen, men jag orkar kanske inte åka till Ullervi en dag varannan vecka.
Jag känner för tusen olika saker och tankarna snurrar om varandra.
Jag åt ingen lunch i skolan idag för den smakade fördjävligt, så det blev Gifflar och banan av pengaran som jag fick tillbaka av en underbar vän som räddade min dag ♥
Jag vill sluta spela LoL samtidigt som det är det enda jag riktigt orkar göra

Helgen

Jag har inge bra ilder från i helgen, men roade mig med lite gott och blandat. lite kompisar i fredags och spontanlan i lördags. Natten mellan fredag och lördag fick jag typ tre timmars sömn på en soffa vid fyra på morgonen och nu har jag ont i nacken. Men det var det värt! Tog fina bilder på gummibjörnar igår... :3 Random helg är det bästa, och nu är de sommar så... "Gonna Rock and Roll all nite, and party everyday. I gonna rock and roll all nite and party everyday!"

If you can't fix it with duct tape, then you don't use enough duct tape


Att blondera sig är som att laga mat: Tar en helvetes tid att göra, men försvinner på några minuter


No words necessary, jag tröttnade på utväxten och blev mainstream. Trots allt har det blivit mainstream att inte vara mainstream.

Le música

Jag älskar låten. Lyssnara rätt mycket på den just nu faktiskt. Andra låtar jag lyssnar sjukt mycket på är "Waterline" av Jedwards och "All summer long" av Kid Rock. Musik är så uppiggande och energigivande! Ikväll blir det Timbuktu på Liseberg med en hel hög goa människor.

Belive it or not

Men jag har ett crush. Och det är samma "crush" som jag haft de senaste nio åren. Han är så nära perfekt det går. Pratade med honom idag för första gången på länge. Nu kan jag inte sluta tänka på killen. Jag har tydligen känslor. Men bara för honom.

I'm nerd and I know it

Det blir int eens en sväng till stallet idag. Men jag tror mamma tar ut pållen på promenad istället. Hon går ju ändå bara på bete (hästen, inte mamma...). Själv ska jag sitta limmad framför datan hela eftermiddagen och kvällen. Kör lite Dragons of Atlantis mellan meningarna i de tre saker som ska vara klara ikväll. Men det går bra.

Haha, dör! ♥ Natthumor ftw

Hast

Min hast är fein. Och nu är hon lycklig när hon får gå med sin bästa kompis i en hage med massa gräs. Hon kommer bli jättefet, men det är det värt.

Forever and ever in my heart, no matter age

(tryck på playikonen i bakgrunden för att höra låten ♥)
Jag är batr lite kär i Disney, filmern aoch låtarna. Såg "Tarzan" i fredags och den var så grymt bra. Verkligen älskvärd. De är så fina filmerna, inte för att jag är jättemycket för prinsessfilmerna, men annars finns det så fina filmer. Dock är "Lilla Sjöjungfrun" en utav mina absoluta favoriter.
Inte undra på att jag var så lycklig när vi var i "Disney World Florida" då.

Tog en paus från datorn

och gick ut med min lillasyster och hennes bästakompis istället. Vi började leka på en lekplats och tog sedan en skogspromenad. Jag har nu lär dem att det finns troll i skogen, och unicorns. De måste ha öppna sinnen och kunna dröma om att det finns magi här i världen.

RSS 2.0