Day after christmas and "fuck yeah" funkar alltid

Jag har spenderat way to much av detta lov framför en dator. Farmar Skyrim eftersom det är mysigt och går att pausa hela tiden. Julafton var mycket mysig med hela familjen. Min kära mor gav mej ett rivjärn, som jag inte kunnat ta upp ur kartongen än. Jag hatar rivjärn. Så läskiga.
 

[Rubrik]

Brände sönder mackorna till frukost (brödrosten stod på maxvärme) och insåga tt det inte fanns några andra, så det fick helt enkelt bli popcorn till frukost. Yääy! Fast det är bara lov och fredag ibland. Ska spendera dagen åt att bara ta det lugnt, måla, spela LoL med myschiga kompisar och gå en promenad med farmor och farfars hundar(eftersom farmor är sjuk). Det känns ändå som en fredag jag har sett fram emot.
 
Och nästa vecka blir det Bilbo i 3D med en kompis, mina brors såg den igår och sa att det var den bästa 3Dn de sett <3
 

 

Jordens undergång, hoppas vi alla hamnar i MiddleEarth

 
 

Have a nice day people!

Whoop Whoop Grodor är fina

Jag orkar inte spela med gör det ändå. Jullovet började väldigt fint med avslutning i skolan med myschiga klassen och julklappsleken. Sedan åkte jag till stallet och kommer drabbas av grov träningsvärk imorrn efter att jag ridit på min lilla älskling. Sandra kom hem till mig och vi kollade på "Love Actually", öppnade julklappar, fikade och hade det allmänt supertrevlig.
 

The greatest song in the world

...sjunger Tenachius D i en av sina många mycket fina låtar. En annan låt som verkligen är en av de bästa (just nu, enligt mig) är mainthemen till "The Hobbit". Hobbit-febern har inte gått över ännu för mig och lär inte göra det. Här är iaf songen, som ständigt fyller mitt hjärta och hjärna:
 
 
 

En flodhäst i ballerinakjol might've been quite interesting

Idag är det måndag. Tralala. Bakade med Maia och Marcus förut och det var fett nice. Påbörjade min nya bild och har spelat LoL. Nu vet jag inte vad vi gör. Skypar med myschigt folk och har det trevligt även om jag inte sagt ngt på några minuter. Who cares? Det är kul att bara lyssna ibland också.
 
Maia satte upp fin frisyr på mej innan baket... Ska ha en sån i skolan imorrn också (:
 
 

No me gusta att baka

Sant. Jag bakar bara paj till mina brors, inget annat. Allt annat tar bara tid och är tråkigt, medan paj går snabbt och är gott. Stressen kommer och skolan går åt helvete. Får inte ens bra betyg i svenska; vad gör jag för fel när jag skriver? Kan bara säga att högstadiet har förstört för min framtid. det var för enkelt, totalt utan krav och skillnaden mellan högstadie och gymnasium är för stor. Fan, pallar inte. Vill bara måla. Jobbigt...
    Själv tycker jag att jag skriver ganska bra. Men tydligen inte... Dumt. Men, men. Vem bryr sej?
 

Smile and wave

Finaste guiden till teemo <3
 
 

Säger bara ett ord; FML

Jaså, fysiken skulle vara inne 16.00 imorrn. Helvete. Serouisly, jag kan inte koncentrera mig på fysik på helgen, så vetefan hur jag ska lösa detta. Har kommit halvvägs, och hade tänkt skriva klart den imorrn. Jag vill måla och spela på helgen, inte skriva labraport. Jaja, får väl tvinga mig till det sen då.
   "För i helvete, Lars-Olof, helvete!" 
Gl hf till mig och gg för min snygga planering.
 

I should've take right turn

Helgen har varit kanonfin. Väldigt rolig och med mycket trevligt folk. Kom dessutom fram till att ja ginte orkar omge mig av ersoner som inte betyder något. Varför lägga tid och energi på ytligarelationer som bara finns där av artighetensskull, istället för att faktiskt vårda de som betyder något?
     Jag lämnade tillställningen för att söka upp likasinnade. Försent kom jag dock på att jag skulle gått åt höger innan jag gick hem. Hem till någon som faktiskt betyder mer än hon förstår.
 
 
 

Photos in tha snow


Frukter

Frukter är fina. Vissa kan hoppa. Jag hittade många frukter idag. Men sen kom jag på att dom inte finns.
   Det är väldigt roligt med alla små fjollor som tar illa upp av facebook-sidan "Hästar är frukter". Den är ju superrolig, men roligast är all uppmärksamhet. Har inte alla människor humor? Tydligen inte. Precis som det finns de som faktiskt inte gillar LOTR, även om jag inte kan förstå hur de är konstruerade i sin skalle. Fuck logic. 
    Ska starta Sagan om Ringen nu och låta den vara på, så kan jag sova till den fina musiken <3
 
Titta! En kiwi
 
 

The happiest moment (2,75h) of my life

  
 
The sad truth is, jag och Maia ska se den igen; på bio. Det går inte att vänta. Jag har sldrig varit så lycklig. Det var äkta och total lycka som sitter i fortfarande. Eftersom jag var för liten när LOTR släpptes på bio fick jag aldrig uppleva dom där, inte heller minns jag hur det var att se dem för första gången.
   Bilbo minns jag, och jag kan lätt säga att det var det mest underbara, fantastiska och... jag hittar inga fler ord! Det var helt enkelt det bästa jag varit med om. Och det är sant.
 
 
 

I'm looking for adventure, actually, I'm looking for someone

Bilbo, Bilbo, Bilbo <3
NU är det bar anågra timmar kvar. Sitter på biblioteket, väntar på att tiden ska bli rätt och pluggar. Vill chatta med kul folk men är just nu lite tomt på den fronten. Snart, snart, snart. Filmen ska vara helt underbar, i alla fall vad jag hört.
    Upplevde 121212 12:12 i ett klassrum med glada kamrater efter ett prov som jag hoppas gick bra, det kändes bra. Fysik är trots allt intressant och Einstein sk abli min nya bundis.
 

Le pokewar

I morgon är det årets bästa dag. Helt ärligt, har taggat "The hobbit" varje dag sedan i juni. Men imorgon is tha day. Det blir lite julshopping med Johan och Maia efter skolan innan filmen, och sedan ska vi sitta där i bion och avnjuta Tolkiens värld. Det blir den första (jag tänker räkna Bilbo-filmerna som en del av LOTR) LOTR filmen jag ser på bio, var så liten när själva LOTR gick.
     Snart är det spanska prov, sen stall, en jävla massa plugg, lite LoL och lite måla innan jag ska nana. Min tisdag är så myschig...
 
 

Ensten, Rutigford och något som inte går att uttala

Jag ska skriva om Einstein, Rutherford och Chadwick i fysiken. 
Hur ska man svara på en fråga när svaret är personen som frågat? Hmm... dumt. 
E=mc^2
Jag vet inte vad jag ska göra. Borde göra så mkt som jag inte gör. Plugga t ex. Men vill inte. Vill måla och skriva. Skulle behöva en dag ensam hemma med all tid i världen för att göra det jag vill. Ibland känns det som det behövs. 
Jag har ju min berättelse klar i huvudet, behöver bara tiden att sätte den svart mot vitt. 
 

Några streck

Började måla en bild igår, den första på en vecka. Typ. Men den blev fin, är inte klar än dock. Jessica gav mig några tips så jag vet vad jag ka fortsätta med efter skolan för att fixa till den. Få se hur den blir när den är klar. 
 
 
 

One of these days

Jag borde int eäta klubban och borde göra något vettigt. Dock gör mitt psyke uppror varje gång jag tänker på att producera något bra på en helg. Vill spela LoL och vill chatta med roliga människor. MIn mobil har inga pengar kvar och måste gå igen om 40 min... Hmm.. får spela senare. Och lägga mej tidigt.
 
"Over the hills and far away, she prays he will return one day
As sure as the river reach the sea, back in her arms is where he'll be"

Muy importante! I citatet ovan är det Gary Moore som sjungar, inte Nightwish elr ngn annan.
 
 

Grodor äter inte fiskar

Grodor äter inte fiskar.
Jag älskar vintern.
Det var grymt trevligt igår och jag vill träffa dom goa killaran oftare :)
Åt frukost hos farmor och farfar och tittade på de fina små hundarna.
 
 

Kallt och snö och jag älskar vintern

Ikväll blir julklappsshopping och vad jag hoppas en trevlig kväll med trevligt folk. Borde skriva samhälls grjen nu, man det står helt stilla i hjärnan. Jag kommer verkligen inte vidare. Vill kolla fula videos på youtube, men får ta det nån annan gång. Skickade äntligen in mitt projektarbete, nån månad sent hehe... Dafuq? Nu lyssnar mina söta klassisar på random nationalsånger och bävrar är multifunktionella. Multifunktionell är ett grymt bra ord. 
 
 
 

EU måste vara tråkigast i EU

Jag gillar verkligen vår mysiga och underbart snälla samhällslärare, men jag kan inte tycka om ämnet. Finns det något tråkigare än EU? Jag tillhör de som inte ser meningen med att Sverige är med i EU, och om EU skulle bli en federation (som USA) skulle jag direkt utvandra till Norge eller Kanada eller Argentina eller Nya Zeeland eller Japan eller något annat fritt land. Usch och fy. Men, men. Shiet, nu blev det ju ett poliktiskt inlägg. Dumt. Jag bryr mig inte så mkt egentligen. Jaja, nu blir det mer plugg med svenska analys, samhällsslutuppgift, spanska glosor och fysikrapport. Hoppas jag kan spela lite LoL snart...
 
 

Bara 8 dagar kvar nu...

Kl. 20.15 onsdagen den 12/12 2012 (12-12-12) kommer jag och två mkt feina vänner slå oss ned i den snyggaste biosalongen i stan och avnjuta 166 minuter av Bilbo. "The Hobbit" har förstås premiär och jag var inte sen att köpa biljetter. Årets höjdpunkt, utan konkurrens! Jag har faktiskt längtat till denna dag sedan juni. Och sedan förra året om man ska vara riktigt petig. 
   Hur ska jag spendera veckan fram tills dess? Hästar, LoL och skriva den där novellen till Sandra står på agendan. Däremellen blir det lite måla och lite plugg. Lite party kanske vi kan pressa in också. 
 
 

Ja, se det snöar; ja, se det snöar random folks på skype

Jag orkar inte med skolan just nu. Derevata och alldeles för avancerad fysik. Problemet är att jag tycker det är kul. Jag fattar ingenting och vill skjuta mig själv i huvudet för att jag är så dålig på det och mår så dåligt av att det är så förbannat jävla svårt, men samtidigt är det underbart kul. Intressant iaf. Hej naturar-nörd!
     Något bra är iaf att det är snö ute <3 Jag älskar vintern och snön.
 
 
 

  

LOTR humor <3

Spelar LoL och rider, målar och spenderar allmänt dagarna till allt annat än plugg och saker jag borde göra. Men, men. Sånt är livet. Har inga bra bilder heller och inget liv. Jag borde skaffa ett, om det är möjligt. Haha. Nee, men hästarna är underbara att hålla på med igan (: Mår liksom bra på riktigt när jag är med dem. 
 
 
 
  

RSS 2.0